Kræft

Tilbud til dig, der har kræft eller er pårørende

Overblik over tilbud

En borger med kræft kan i en periode få sin hverdag ændret. Det kan for eksempel være svært at bevare overskud og overblik over sygdom og dagligdag. Randers Kommune tilbyder hjælp til borgere, der kommer i en sådan situation.

Forløbskoordinator

En forløbskoordinator har til opgave at støtte borgeren under sygdomsforløbet og samarbejder med andre af kommunens afdelinger, hospital, praktiserende læge og andre personer, der har med sygdomsforløbet at gøre.

Kom til Kræfter

Kræftrehabiliteringenstilbuddet "Kom til kræfter" er målrettet borgere i Randers Kommune, der har kræft eller har haft kræft inden for det seneste år. Borgere, der er i behandling, kan også deltage i forløbet. Der bliver taget individuelle hensyn.

Lokale foreninger

Kræftens Bekæmpelse i Randers træffes i sundhedscaféen hver fredag fra kl. 12:00-15:00.

Kræftrådgivning

Kræft kan ramme alle. Og det belaster ikke kun den syge, men hele familien. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse rådgivning om psykiske og sociale forhold til alle berørte af sygdommen, samt information om øvrige tilbud i Kræftens Bekæmpelse.

Gruppe for efterlevende

Har du mistet din ægtefælle/samlever på grund af kræft har du mulighed for at deltage i en gruppe for efterlevende.

Samtalegrupper

Samtalegruppe for borgere med kræft er et tilbud til dig, der er i behandling for kræft eller har været det inden for det sidste halve år - og som har lyst til at tale med andre, der har kræft.

Lymfødemrådgivning

Hvis du er borger i Randers Kommune og har fået et lymfødem efter behandling for en kræftsygdom, eller du er ved at udvikle et, har du mulighed for at få hjælp i lymfødemrådgivningen.

Sangkræfter

At synge giver glæde, fysisk velvære, bedre stemme og meget andet. At synge sammen giver fællesskabsfølelse, samhørighed, inspiration og meget andet.

Børne- og teenagegruppe

Randers Sundhedscenter afholder støttemøder for børn og unge med forældre, der er ramt af kræft eller er senhjerneskadet.

Pårørendecafé

Er du pårørende til en, der har kræft? Så kom og vær med i vores café for pårørende.